Název | Množství a jednotka |
---|---|
mořský vlk | 4 ks |
česnek | 4 stroužky |
petrželka | 1 svazek |
citron | 1 ks |
rozmarýnový olivový olej | |
máslo | 20 g |
sůl |
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Pak přidáme mleté... zobrazit recept
Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept
Postup: na těsto:1/2 kg hl. mouky1 lžička soli1/2 deci oleje2 žloutkykvásek:1/4 l... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...